Niet gevonden wat je zoekt? Niet zeker van je maat? Wij helpen je graag verder: +32488257584 - info@shangrila-fashion.com

Een nieuw hoofdstuk begint

Het is met groot enthousiasme en dankbaarheid dat we dit bericht schrijven. Na een uitdagend jaar, geconfronteerd met de tragedie van een brand, zijn we verheugd te melden dat Shangrila-Fashion, jouw vertrouwde bron voor damesmode, terug is. Sterker, veerkrachtiger en vol nieuwe inspiratie.

We hebben deze tijd niet alleen gebruikt om te herbouwen, maar ook om te reflecteren en ons te verdiepen in de laatste modetrends. We hebben ons heroriënteert op wat echt belangrijk is: onze gemeenschap en onze onophoudelijke passie voor prachtige dameskleding.

Deze winter introduceren we onze nieuwe wintercollectie. We nodigen je van harte uit om deze collectie te ontdekken en jezelf te trakteren op een stukje Shangrila magie. Want elke vrouw verdient het om zich speciaal te voelen, en met onze trendy dameskleding hopen we dat gevoel te versterken.

We willen een moment nemen om je te bedanken. Zonder de steun en het geduld van onze trouwe klanten, zouden we dit nieuwe hoofdstuk niet hebben kunnen beginnen. Terugkijkend op het afgelopen jaar, zijn we diep geraakt door de warmte en solidariteit van onze gemeenschap.

Dus, welkom terug bij Shangrila-Fashion.com, jouw topbestemming voor stijlvolle damesmode. Wij zijn klaar voor de toekomst, en we hopen dat je met ons mee gaat op deze reis.


 

6 reacties

 • Dit is geweldig nieuws waar ik blij van word. Veel succes met de voorbereidingen van de heropening!

  Rita
 • Fantastisch nieuws en moedige beslissing! Bedankt

  Martine Van Noey
 • Top
  Mijn zus zal dit ook graag horen .
  Ben benieuwd waar !?!?!

  Carine Gerrits
 • Ik wist het, top top top

  Linda darcon
 • Top. Lijkt wel een Sinterklaasgeschenk. Een vroeg geschenk. Ben super blij, nieuwsgierig, enthousiast. Succes.

  Gerd D'hooge

Laat een reactie achter