Een nieuw begin !

Een nieuw begin !

1 opmerking

Ik had een datum in gedachten, iedereen verklaarde me gek! Dat lukt je nooit op een paar weken, maar WE DID IT! Dank voor alle hulp en stressbestendige medewerkers.

Op 1 december was het dan eindelijk zover, ongeveer een jaar en 3 maanden na de brand zijn we herrezen. Het was de moeite waard! Het eerste weekend was werkelijk een feest, vele gelukkige gezichten en tevreden mensen. 

Nu zijn we volop aan het inzetten op de webshop, daar kruipt ook enorm veel tijd in maar ik wil online gaan werken. Dat is nu een must, we moeten mee met de evolutie van de tijd. 

Persoonlijk vind ik het al best meevallen, deze maand is nog een proefmaand maar vanaf de zomercollectie is het 'voor echt'. Ik heb vele nieuwe medewerksters, jonge en minder jonge en we leren van elkaar. Dankbaar voor elk van hen voor hun zijn.

Ik hoor graag van jullie wat jullie missen op de webshop of zelfs in de winkel, dan kunnen we daarop inspelen, kijken wat we beter kunnen doen. Laat van je horen, wij zijn er om te reageren.  Volg ons op Instagram en Facebook en zelfs Pinterest. Reageer, post ook wat foto's van jullie feesten of gewoon jullie dagelijkse uitjes met onze kleding, dat vinden we fijn.

Ik wens jullie nu alvast een fijne Kerst en een gezond en gelukkig Nieuwjaar, dat we elkaar veel mogen inspireren en fijne momenten mogen beleven.

Liefs, Monique en team (volgende keer een foto van hen allemaal).

1 opmerking

Vandevoorde Ilse
Vandevoorde Ilse

Allereerst dikke proficiat Monique dat je er weer staat en het hebt klaar gespeeld, ook de webshop is heel leuk maar toch staan de dingen kriskras door elkaar. Zo staan er tunieken, vesten, shirts enz. bij categorien waar ze niet horen te staan. Ook zou het leuk zijn om ergens een maattabel erbij te zetten om je ergens op te kunnen richten want 1,2,3…. zegt niet zoveel. Nogmaals fijn dat je terug bent en keep up the good spirit. Groetjes Ilse

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.