Betalen en verzenden

Op onze webshop kan je 100% veilig betalen op volgende manieren:

  • Credit card: Visa/MasterCard/American Express
  • IDEAL: Bancontact/Mister cash
  • Paypal

Ontvang en verstuur je pakket waar en wanneer jij het wil

Al onze pakketjes worden verstuurd met DPD. Je kan je pakket eenvoudig thuis laten leveren of in een van de vele DPD Pickup parcelshops. Zo kan je zelf het pakket oppikken of retourneren wanneer en waar het jou het best uitkomt.

Wanneer wij het pakketje verzenden en aanmelden bij DPD, ontvang je een track&trace code via mail zodat je de status van je pakket kan opvolgen. Nadien informeert DPD je per SMS/mail over de dag van levering van je pakket. Komt die dag niet uit? Geen probleem, je kan je levering wijzigen (vb. naar een Pickup parcelshop in de buurt, bij de buren…) of uitstellen. Op de dag zelf word je per e-mail of sms geïnformeerd over het tijdvak van 1 uur waarin je pakket zal aankomen. Als je hebt gekozen voor een pickup parcelshop ontvang je een e-mail/SMS wanneer je pakket is aangekomen in het pickup punt.

Ben je toch niet thuis wanneer de DPD chauffeur langskomt? Je pakket zal naar een Pickup parcelshop worden gebracht, je krijgt bericht wanneer je deze daar kan afhalen.

De levertijd voor een bestelling is maximaal 7 werkdagen. Artikelen kunnen bij grote vraag of drukte een langere levertijd hebben. Het kan gebeuren dat artikelen die je bestelt niet meer op voorraad zijn. Je krijgt in zo’n geval zo snel mogelijk bericht via e-mail. Als je pakket binnen de 14 dagen niet geleverd is, raden wij je aan contact met ons op te nemen, zodat wij kunnen nagaan wat er is misgelopen.