• Ik ben Moniquemoeder van Chiara en Ilan en zaakvoerster van oa Shangrila. Na een korte carrière als secretaresse ben ik begonnen als vertegenwoordigster van fantasiejuwelen en accessoires.

Navigeren door ouderschap

Navigeren door ouderschap ik heel ziek en moest een jaar lang cortisone nemen. Het resultaat mocht en kon gezien worden... 30kg extra Monique ! Hierdoor ging ik op zoek naar kleding die mijn nieuwe ik paste en kwam zo uit bij het merk Nook.... Het was zo'n succes dat er snel vele andere merken volgden. Dit was meteen de start van mijn nieuwe 'leven' in de mode wereld.

De volgende stap was onvermijdelijk

De volgende stap was vanzelfsprekend, ik wilde ook persoonlijk mensen helpen zich mooi te voelen. Zo ontstond onze winkel, Shangrila, ondertussen 25 jaar geleden op de Keyserlei in Antwerpen. Door omstandigheden zijn we een aantal keer verhuisd, naar de Lombardenstraat, Vlaamse kaai, Nationalestraat en andere leuke locaties in Antwerpen.

waarom wij sluiten?

Tot ik 14 jaar geleden in een burn-out terecht kwam en alles opdoekte. Toen zeker het juiste besluit, maar het gemis naar m'n klantjes, de leuke babbels en stralende gezichten mistte ik te hard. Daarom zijn we 6 jaar geleden terug volle moed gestart met een nieuwe winkel in de Volkstraat.

Nu staan we voor alweer een nieuwe start, deze van onze online winkel. Een beetje noodgedwongen door de corona omstandigheden, maar dit stond al langer op de planning en wij zijn super enthousiast ! Hopelijk zijn jullie dat ook ?

Shangrilla Antwerpen Video