Niet gevonden wat je zoekt? Niet zeker van je maat? Wij helpen je graag verder: +32472286767 - info@shangrila-fashion.com

Het is allemaal nog met vallen en opstaan... niets is perfect van de eerste keer :)

Frustratie en vermoeidheid zijn nu het gevolg van het heropenen van de webshop en toch nog niet helemaal 'klaar' zijn.  De solden zijn voorbij en weer ingepakt.  Ik heb heel laat beslist om terug open te gaan en daardoor was ik te laat om de meeste collecties aan te kopen.  Dat geeft stress!  Ik wil dan al heel snel nieuwe collecties in de winkel maar ik heb nog niets..... behalve de kleine maten die ik gebruik om te tonen aan de winkeliers die bij mij komen collectie kopen.  Er is niets mis met deze kleding, die is nooit gedragen en splinternieuw maar ...... het zijn kleine maten!

Omdat ik toch snel al wat in de winkel wilde en ook on-line is dat een beetje een verwrongen beeld en denken veel mensen dat ons concept van ook grotere maten plots niet meer van toepassing is.  Niets is minder waar lieve mensen, wij gaan zeker niet van concept veranderen maar ik heb, behalve Moonshine en Grizas nog niets anders binnen in grotere maten..... het komt, effe geduld.

Luukaa, Ozai N Kü, Alembika, Grizas, Thanny, Moonshine, Working Overtime en vele anderen zullen volgen in grotere maten en in vele kleuren en kwaliteiten.

Mijn ongeduld heeft me al meer parten gespeeld maar nu voel ik het nog eens zo hard.  Niets kan perfect zijn van de eerste keer, een webshop inrichten en alles wat erbij hoort is zenuwslopend en veeeeeeeeel werk.... maar het gaat lukken!

ikke geduld, jij geduld, wij geduld :)

Alleszins, wij zijn op post in de winkel en hebben al schitterende items binnen dus, doe ons een plezier kom effe binnen en maak jezelf en ons blij.

1 reactie

  • Ik wens U hierbij heel erg veel succes, geluk en een hele goede gezondheid toe. Na regen komt zonneschijn 🌞.

    Ria van Houwelingen

Laat een reactie achter