Na de brand

Na de brand

Makkelijk is het zeker niet geweest !  Het is alweer van 25/8/2022 geleden dat de winkel in Antwerpen, Vleminckveld 5 is afgebrand maar... ik ben er nog niet helemaal van gerecupereerd !  Wat was het heftig.

Ik dacht dat ik het incident al lang allemaal een plaats had gegeven maar niets is minder waar.  Het is nog steeds een onderwerp waar toch wel menig traantje over weggepinkt wordt.

Nu zijn we weeral 9 maanden geleden, een volledige mensendracht (zegt men dat wel) en ik heb het gevoel dat ik nu eigenlijk wel genoeg in mijn hokje heb gezeten en heb zitten treuren.

Deze maand zag ik weer terug een groot deel van mijn klanten tijdens de stockverkoop en dat deed me beseffen dat dat echt een geschenk is voor mij !  Mijn klantjes die ik echt al zovele jaren ken en waar ik de diepste geheimen en verlangens van weet...:) maar ook gewoon mee tetter en lach, wat was ik gelukkig.

Dat deed me ook weer terug verlangen naar verkopen, bezig zijn met mensen en ze mooi maken ondanks of juist dankzij onze 'ongemakken en ontgoochelingen' rondingen en meer onvolmaaktheden (volgens de boekskes).

De heropening van de webshop is al een begin, later volgt de rest waarschijnlijk ook maar beginnen bij het begin...... terug toffe kleding brengen met een uniek karakter, kwaliteit, eigenaardigheden en zoveel meer zotte dingen.

Ik ben weeral een gelukkig mens (alhoewel ik liever iemand zou vinden die dit werk voor mij doet:))

Heb je speciale wensen, opmerkingen, verhalen of wat dan ook ?  Laat het mij weten, je kan mij persoonlijk volgen op zowel instagram als facebook (Monique Culenaire) maar ook onder Sangrila-Fashion.

Laat ik nu maar het belangrijkste doen; toffe kleding op de webshop zetten en hopen dat jullie er dingen vinden die naar jullie zin zijn.....

 

Geniet van jullie zoektocht naar jezelf want dát is wat kleding is ..... je eigen identiteit.

 

Liefs,

 

Monique

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.